Παρακολούθηση Ακολουθιών

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί έναν τόπο λατρείας (σε ιερό ναό κάποιας ενορίας ή μοναστήρι) για να παρακολουθήσει κάποια από τα ιερά μυστήρια της ορθόδοξης πίστης μας.
agiografia

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας να προγραμματίσουμε επίσκεψη στον τόπο λατρείας (σε ιερό ναό κάποιας ενορίας ή μοναστήρι) για να παρακολουθήσει κάποια από τα ιερά μυστήρια της ορθόδοξης πίστης μας (Θεία Λειτουργία, Αγρυπνία, εορτή Πολιούχο Αγίου).

Η συμμετοχή είναι ανεξαρτήτου δόγματος και φύλου. Παρακολουθώντας καποια απο τα μυστήρια ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα με την υποστήριξη του συνοδού – θεολόγου να γίνεται η ερμηνεία αυτών που βλέπει κατα τη Θεία Λειτουργία αλλα και τη μετάφραση κάποιων από τους βυζαντινούς ύμνους του μυστηρίου που τελείται εκείνη τη στιγμή.

Αποχωρώντας από αυτή την ιδιαίτερη ξενάγηση ο επισκέπτης έχει μυσταγωγηθει και αφουγκραστεί τη μυστηριακή ζωή της εκκλησίας.

Σε περίπτωση που η παρακολούθηση αυτή γίνει σε κάποιο από τα μοναστήρια της Κρήτης ακολουθεί γεύμα ή κέρασμα από την αδελφότητα της μονής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Comment

Scroll to Top

Φόρμα επικοινωνίας